Objekti od drveta: bungalovi i kućice

Objekti od drveta

Objekti od drveta imaju brojne prednosti u odnosu na ostale vrste objekata. Bungalovi, barake, letnjikovci, kućice i igrališta od drveta su izuzetno estetski privlačni. Obzirom da drvo ima dobre izolacione karakteristike, to utiče na smanjenje potrošnje električne energije za grejanje tokom zime i hlađenje tokom leta. Cena izgradnje ovakvih objekata je pristupačna i prihvatljiva. Pored toga, to su u potpunosti prirodni objekti, ekološki prihvatljivi.

Bungalovi i barake od drveta

Bungalovi i barake od drveta sjajan su izbor ukoliko želite da dobijete gotov objekat za kratko vreme, a da on uz to bude i kvalitetan i dekorativan. Drvo Vam pruža mogućnost da svoj objekat, bez obzira da li se radi o bungalovu ili baraki, pretvorite u svoj mali kutak iz snova.

Kućice od drveta

Čak i ukoliko želite „ozbiljniji“ objekat, kao što je kućica od drveta, Vaša želja se može lako i brzo ispuniti. Prizemne ili na sprat, kućice od drveta umeju da budu veoma interesantne i privlačne. Možda želite da živite u kućici koja ima izgled male planinske kućice ili želite veliku drvenu kuću na sprat? I jedna i druga solucija umeju da budu jednako dekorativne. Koju god varijantu da odaberete, znajte da ćete pored lepote dobiti i objekat sa kojim ćete smanjiti potrošnju električne energije, zahvaljujući termoizolacionim svojstvima drveta.

Kvalitet, trajnost i pristupačna cena objekata od drveta

Objekte od drveta izrađene u našoj firmi, bez obzira da li se radi o bungalovima, barakama, kućicama ili igralištima, karakterišu visok kvalitet i trajnost. I sve to po pristupačnoj ceni. Stoga, ukoliko Vam treba neki od navedenih objekata, na pravom ste mestu.