Drvena stolarija i nameštaj od drveta

Drvena stolarija  i drveni nameštaj

Drvena stolarija i nameštaj od drveta nekada su bili jedini izbor prilikom izgradnje stambenih objekata. Danas, zahvaljujući razvoju tehnologije i unapređenju njihovih svojstava, ljudi im se sa sve više oduševljenja vraćaju i daju im prednost u odnosu na PVC i druge materijale. Ne samo da su estetski privlačniji i daju toplinu enterijeru, već su i dugotrajniji ukoliko se pravilno održavaju.

Kvalitet drvene stolarije i nameštaja

Bez obzira da li Vam u procesu izgradnje kuće ili renoviranja stana treba drvena stolarija ili opremate svoju stambenu jedinicu, te se odlučujete za drveni nameštaj, ono što je veoma bitno jeste kvalitet materijala od kojeg se izrađuju, kao i način izrade. Za drvo, kao sirovinu od koje se izrađuju vrata, prozori, stepeništa i nameštaj, bitno je da bude dobro osušeno kako bi se maksimalno izbeglo krivljenje i pucanje.

Ukoliko se u proizvodnji zadovolji ovaj zahtev, drvena vrata i prozori obezbediće Vašem domu mnoge pogodnosti kao što su dobra toplotna i zvučna izolacija, moderan izgled, ali i trajnost. Stepeništa od drveta ne samo da će imati izuzetnu estetsku ulogu i učiniti prostoriju prijatnijom za boravljenje već će Vašim stopalima pružiti toplinu pri svakom koraku, za razliku od stepeništa napravljenog od betona.

Kreveti od drveta obezbediće Vam miran san, bez neprijatnih zvukova i škripanja prilikom svake promene položaja. Stolovi napravljeni od masivnog drveta su znatno stabilniji od aluminijumskih i plastičnih i u prostoriju unose dodir prirode za razliku od drugih materijala kao što su metal i staklo.

Korišćenjem pravih premaza za zaštitu drveta čak će Vam i baštenski nameštaj uz pravilno održavanje, pružiti osećaj udobnosti tokom dugog niza godina. Prirodan i nežan izgled, idealan za opuštanje u bašti u kombinaciji sa kvalitetom i trajnošću, zadovoljiće zahteve i najkritičnijih kupaca.

Unispromet koristi samo kvalitetno, suvo drvo i time garantuje kvalitet uz minimalno ulaganje u održavanje. Kako je izrada drvene stolarije i nameštaja naš zadatak, mi joj pristupamo ozbiljno, ali sa ljubavlju, počevši od pripreme građe, preko njenog sušenja, pa sve do finalne obrade.

Proizvodnja drvene stolarije i nameštaja

Proizvodnja drvene stolarije i nameštaja od drveta ima dugu tradiciju. Dug niz godina tokom kojih su se proizvođači bavili njegovom obradom, omogućili su dobro upoznavanje karakteristika drveta kao gradivnog materijala, pa samim tim i unapređenje i maksimalno iskorišćavanje njegovih pozitivnih karakteristika. Pa tako, danas postoji široka paleta proizvoda koji se mogu napraviti od ovog plemenitog materijala.

U ponudi firme Unispromet nalazi se, pored prodaje drvene građe i obrade drveta, proizvodnja i prodaja stolarije i nameštaja od kvalitetnog, suvog drveta, odnosno izrada drvenih vrata i prozora, stepeništa od drveta, drvenih kreveta i stolova najrazličitijih dezena, kao i izuzetno dekorativnog baštenskog nameštaja. Sve što zamislite, zaposleni u ovoj firmi mogu da izvedu. Drveni nameštaj po meri i u obliku koji želite, kao i stolarija u dimenzijama i boji koju ste zamislili za njih su izazov na koji će lako odgovoriti.

Suva građa I klase ČPČ koju koriste za izrađivanje drvene stolarije i nameštaja u građari Unispromet jeste ono što ih izdvaja od drugih građara u Novom Sadu i okolini. To znači da će svi proizvodi od drveta, bilo da ste se odlučili da ih pravite sami ili naručujete već gotove, biti napravljeni od izuzetno kvalitetnog i dugotrajnog drveta, te će biti znatno dugovečniji i postojaniji.