Stolovi od drveta

Drveni_Stolovi

Nezaobilazni deo enterijera svakog domaćinstva jesu stolovi. Oni imaju prvenstveno funkcionalnu ulogu, ali vrlo često se koriste i kao element unutrašnjeg uređenja. Kuhinjski stolovi, trpezarijski stolovi, kafe (klub) stolovi od drveta, ili drveni sto sa klupama u boji, veličini i obliku koji želite, učiniće Vaš dom Vašom savršenom oazom.

Kuhinjski sto od punog drveta izuzetno je stabilan, a ukoliko je dobro zamišljen i izrađen i veoma atraktivan. Trpezarijski sto mora biti kvalitetan kako bi izdržao frekventno korišćenje, te je najbolje napraviti ga od drveta. Za dnevni boravak idealan je izbor kafe klub sto od drveta.

Stolovi od drveta – trpezarijski, kafe stolovi i klupe

Izrada trpezarijskih, kafe – klub i drugih stolova i klupa od drveta

Treba Vam sto koji će se uklopiti u Vašu malu kuhinju ili klub sto koji će se savršeno stopiti sa enterijerom dnevne sobe? Želite u svom domu drveni sto sa klupama koji će mu dati etno ili pak retro izgled? Sve što treba da uradite jeste da osmislite šta želite, odredite dimenzije i odnesete crtež u našu firmu. Izrada trpezarijskih, kuhinjskih, kafe stolova i klupa prema Vašoj zamisli za zaposlene u našoj firmi lak je zadatak. Pritom, ne samo da ćete dobiti sto kakav ste zamišljali, već možete biti sigurni da će on biti napravljen od najkvalitetnijeg suvog drveta I klase ČPČ. Dakle, u njegovom prelepo izrađenom uživaćete dug niz godina.