Rezana gradja i sušeno drvo

Drvena_Gradja_Suseno_Drvo

Građevinci, profesionalni stolari, ali i stolari amateri uvek tragaju za kvalitetnim, suvim drvetom kako bi proizvodi koje naprave trajali dug niz godina. Bez obzira kojoj grupi pripadate, da li drvenu gradju ugradjujete u krov ili kuću, ili izradjujete drveni sto, stolicu, krevet, drvenu kućicu, ogradu, vrata, prozore ili nešto drugo, sigurno je da želite da pred Vama bude kvalitetna drvena građa i da ona bude suva.

Ukoliko drvo nije dovoljno suvo, neminovno je da će posle izvesnog vremena doći do njegovog krivljenja i pucanja. Tako će ono što ste napravili vrlo brzo tražiti popravku ili čak, što je vrlo čest slučaj, zamenu, a Vaš trud i vreme ispašće uzaludni.

Rezana gradja i sušeno drvo za stolarske radionice

Ukoliko ste profesionalni stolar, od Vas se očekuje da proizvod koji izradite za kupce bude kvalitetan i estetski privlačan kako neposredno nakon izrade, tako i dug niz godina nakon toga. Za to je, pored Vašeg umeća, potrebno i da drvena građa koju imate pred sobom bude kvalitetna i suva. U suprotnom, drvo će se, vremenom, usled sušenja iskriviti i popucati. Samim tim i lepota proizvoda koji napravite biće kratkog daha, a ugled ukaljan.

Ali, kako znati da je drvo dovoljno suvo i da je rezana građa koju koristite za izradu kvalitetna? Jednostavno. Dođite u našu firmu i možete biti sigurni da će oba zahteva biti ispunjena, a izbor drvene građe će biti velik.

Naša firma poznata je po širokom asortimanu koji čine letve, daske, štafle, grede od kvalitetnog, suvog drveta i sušeno drvo različitih dimenzija za profesionalne stolare, ali i stolare amatere.

Za trajno lep proizvod kvalitetna drvena, rezana građa i sušeno drvo od kojeg se izrađuju je imperativ. Prodaja kvalitetne drvene građe i sušenog drveta u našoj firmi siguran je posao.