Drvene barake i drveni bungalovi

Drvene_Kucice_Bungalovi

Ukoliko imate plac, ali ne i mesto gde biste mogli da odmorite i u potpunosti se relaksirate ili makar ostavite svoje stvari, drvene barake, drveni bungalovi i drvene kućice pravi su izbor za Vas.

One su izuzetno dekorativne, ali i mnogo zdravije od klasično pravljenih objekata. Drvo svojim dezenom doprinosi osećaju povezanosti sa prirodom, ali i pruža optimalnu izmenu vazduha. Stoga, leti Vam neće biti potrebni ventilacioni uređaji kako biste obezbedili svežinu u Vašem domu, a zimi će u njima biti toplo bez preteranog grejanja zahvaljujući sjajnim izolacionim svojstvima drveta.

Drvene barake i bunglaovi za turistička naselja

Sve su češći kampovi i manja turistička naselja izrađena u drvetu, i to iz više razloga. Jedan od razloga je estetske prirode – ovakvi objekti, bez obzira da li se radi o barakama, bungalovima ili kućicama, izuzetno su dekorativni, približavaju Vas prirodi i obezbeđuju maksimalno uživanje.

Pružaju svežinu i manje se leti zagrevaju nego objekti napravljeni od drugih materijala. Sa druge strane, odlična izolaciona svojstva drveta omogućavaju da oni zimi budu prijatno topli. I, na kraju, njihova cena izrade je niža nego kod gradnje montažnih objekata ili objekata od cigle.

Fotografije drvenih kuća, baraka i bungalova od drveta

Izrada drvenih kuća, baraka i bungalova po Vašim zahtevima

Ukoliko želite da Vaš objekat bude prvoklasno izrađen i od najkvalitetnijeg suvog drveta, Unispromet je firma kojoj treba da se obratite. Samostalna izrada drvenih baraka, bungalova i kuća izuzetno je naporan i zahtevan posao, zato ga prepustite profesionalcima.

Pritom, ne samo da možete biti sigurni da je baraka, bungalov ili kuća od drveta dobro sastavljena, već i da je za njenu izradu korišćeno kvalitetno suvo drvo. To znači da je obezbeđena izuzetna trajnost objekta, jer ne dolazi do krivljenja i pucanja dasaka prilikom njihovog sušenja, što se u suprotnom neminovno dešava.