Baštenski nameštaj i drvene ograde koji sanjate

Bastenski_Namestaj

Baštenski nameštaj

Bez obzira da li imate malo ili veliko dvorište, nema sumnje da ćete u njemu najviše uživati ukoliko ste zavaljeni u kvalitetan baštenski nameštaj. Baštenska klupa od drveta ili drvena stolica postavljena uz prelepi drveni sto ili pak ljuljaška od drveta nesumnjivo su sjajan izbor. Kako zbog udobnosti tako i zbog trajnosti.

Još veći užitak će biti ukoliko Vašu baštu uokviruje prelepa drvena ograda koja se savršeno stapa sa postojećim ambijentom.

Drvene ograde

Ograda je izuzetno bitan element bašte. Ona Vas odvaja od radoznalih pogleda prolaznika, ali i stvara pozadinu Vašem eksterijeru. Drvene ograde su jedna od najboljih rešenja kakvo god da Vam je uređenje bašte. Ne samo da Vas u potpunosti odvajaju od ostatka ulice stvarajući od Vaše bašte Vaš mali raj na zemlji već joj i daju umirujuću notu prirode.

Ograde od drveta se lako održavaju i pružaju mogućnost Vašoj mašti da osmislite raspored dasaka, boju i oblik tako da se uklope u dizajn Vaše kuće i ostatka dvorišta.

Fotografije baštenskih klupa, stolova, stolica, ljuljaški i ograda

Izrada baštenskog nameštaja i drvenih ograda

Ukoliko Vam postojeća ponuda baštenskog mobilijara ne odgovara, onda je izrada baštenskih klupa, stolova, stolica, ljuljaški i ograda prema Vašoj zamisli i želji u našoj firmi pun pogodak.

Naši zaposleni će brzo, lako i, što je najbitnije, pažljivo i od kvalitetnog drveta napraviti upravo ono što ste zamislili. Sa nama, zagarantnovan je kvalitet dasaka za ograde i izrade ograda po pristupačnim cenama.