Dečija igrališta i kućice od drveta

Decija_Kucica_Od_Drveta

Dečija igrališta od drveta i drvene kućice za vrtiće i obdaništa

Nema veće sreće od dečijeg osmeha tokom igre sa drugarima. Zato im, pored neophodnog znanja i vaspitanja, treba omogućiti što više pozitivnih emocija kroz druženje sa drugom decom. Dečija igrališta od drveta ili drvene kućice za decu odličan su način da zabavite velik broj mališana u vrtiću ili obdaništu, podstaknete njihovu maštu i kreativnost. Drvene ljuljaške, drvene „kule penjalice“ sa toboganom, drvene klackalice i drvene kućice za igru… Deca u njima mogu da uživaju satima izmišljajući u svojim malim glavama različite priče i igre.

Dečija igrališta za parkove

Većina parkova poseduje igrališta i kućice od drveta u kojima deca znaju da provode sate i sate, a da se ne zasite. Na taj način, ona su istovremeno na svežem vazduhu i druže se sa svojim vršnjacima dok roditelji sa uživanjem posmatraju svog mezimca sa obližnje drvene klupe. Najlepši ukras parka zasigurno jesu deca i njihov smeh.

Dečija igrališta za kafiće i druge ugostiteljske objekte

Sve više kafića i ugostiteljskih objekata odvajaju deo svog prostora ili bašte praveći kutak za decu i njihove igrarije. Dok roditelji piju kafu i opuštaju se uz prijatnu muziku, mališani se igraju na igralištu. Na taj način uživanje je obostrano. Neretko se roditelji odlučuju da odu upravo na mesto gde će barem na kratko moći da odmore i porazgovaraju nasamo dok se njihova deca zabavljaju nekoliko koraka dalje od njih.

Dečija igrališta za privatna domaćinstva

Ako imate dvorište, postavljanje dečijeg igrališta i kućica od drveta zasigurno bi bio sjajan način da ga upotpunite. Zamislite sreću na licima Vaše dece svaki put kada izjure iz kuće u dvorište i počnu da se pentraju, spuštaju, ljuljaju, klackaju i igraju. Na kraju krajeva, deca zaista jesu naše najveće blago i nema ničega lepšeg od njihovog iskrenog osmeha i neizmerne sreće te im je treba priuštiti.

Fotografije dečijih igrališta i drvenih kućica za decu

Izrada dečijih igrališta i drvenih kućica za decu

Bez obzira da li želite dečije igralište ili kućicu za decu kakvo ste na nekom mestu već videli ili pak imate neku sopstvenu zamisao, mi ćemo Vašu želju i želju mališana pretvoriti u stvarnost. Vi donesete crtež i ideju, a mi ćemo obaviti sve ostalo.

Za nas, izrada dečijih igrališta i drvenih kućica za decu jedan je od najlepših poslova. Prilikom izrade koristi se najkvalitetnije suvo drvo, tako da možete biti sigurni da će Vam proizvodi koje mi napravimo služiti dug niz godina.

I ne samo da je kvalitet na zavidnom nivou, već su i cene pristupačne. Neka naš doprinos dečijoj sreći bude izrada drvenih igrališta i kućica za decu, a Vaš da im pružite mogućnost da se na njima igraju i uživaju.